02 03 04 ODILES BLOG: Når gamle kvinder bitcher! 05 13 14 15 16 17 18
19

This page has moved to a new address.

20

21 22 23 Når gamle kvinder bitcher! 24 25

26
27

ODILES BLOG

Liv. Spiritualitet. Forandringer. Indtryk. Glæde. Familie. Kærlighed. Træning. Bøger. Kunst. Dilemma. Ærlighed. Kamp. Håb. Viden. Udtryk. Frihed. Autencitet. Nærvær.

tirsdag den 31. januar 2012

Når gamle kvinder bitcher!

Inden jeg tog til genoptræning i dag, fik jeg trukket et englekort.
Integrity. Så gik jeg og gumlede lidt på, hvad mon det kort ville mig. Til jeg senere, til genoptræningen forstod præcist, hvad det handlede om!

Men først må jeg forklare:

Genoptræning er for mig, at få sved på panden og at jeg presser mig selv. Hårdt!

Før jeg fik børn, trænede jeg rigtigt meget. Og på et tidspunkt var det bodybuilding, som så gik over i styrketræning.
Derfor er jeg vant til 'no pain - no gain'.  Træningscentret lå i en gammel lagerbygning, hvor der ikke var maskiner, men løse vægte, og en bunke store, svedige mænd, som pressede sig selv, dag efter dag, efter dag. Jeg trænede som og sammen med mændene, og blev hurtigt vant til, at når man presser sin krop så hårdt, og det gør så ondt, så kommer der lyd på! Men det er selvsagt ikke kønt eller feminint at se & høre på.

Så nu hvor jeg genoptræner, er der en masse øvelser, jeg ikke kan. Derfor vil jeg hellere køre mig selv hårdt på de muskelgrupper, jeg kan. På den måde udløser jeg sved, men også endorfiner!
Og det hjælper mig til, at klare mine smerter. Men også det faktum, at jeg er langvarig syg. Det kræver masser af styrke, at holde mig selv oppe, både fysisk og psykisk.

Men jeg er også den eneste til genoptræning,  der griber det an på den måde. Mange vil hellere sludre lidt, eller gå før tid. Og mange har slet ikke erfaring med at træne deres kroppe.
Dem som jeg har været på hold med, var vant til min hårde stil, og grinede, når de hentede 'mandehåndvægtene' til mig. Og det var rart der ikke var særlig opmærksomhed på det.

Og jeg tænker ikke længere på, at jeg træner anderledes. Jeg passer mig selv nu, hvor jeg kører mit eget program, ved siden af holdene.

Indtil så i dag da jeg sidder og arbejder med rygmusklerne. En mand, sådan en sjov, lidt brovten, men flink type, vender sig om på kondicyklen, hvor han er ved at varme op:
 - Hvad fa´en, det lyder sgu da som om, det gør ondt, det dér?
-  Ja, det er sgu da også meningen! smilede jeg.
 - Nej, hold dog op! grinede han.
Og det er jeg vant til. Mænd der taler sådan, når man er i træningscenter. Det er sådan den indledende snak, til de opdager jeg er en 'hård træner'.

Men hvad jeg på ingen måde er vant til - for ikke at sige forberedt på - var det næste der skete.

Ved siden af ham, sad en kvinde, ca 70 (?), og cyklede sammen med ham. De havde småsnakket hele tiden, og går sandsynligvis på hold sammen. Jeg har tit set hende, endog kørt i handicapbussen med hende. Og hun ignorerer mig altid! Mange kvinder giver mig sådan en ignorering-attitude. Eller sir noget surt til mig.

Hun vender sig pludselig om, og råber:
-Ja, det lyder som om du får en orgasme! hvorefter hun griner til ham.

Heldigvis lod jeg ikke chokket over, at en meget grå (grå hud, gråt hår, gråt tøj - no  kiddin´), let kraftig kvinde, gammel nok til at være min mor, sad der og råbte orgasme!
Og oven i købet klistrede ordet fast på mig!! Hvilken projektion skulle jeg lige bære rundt på, fordi hun havde en flirt med en ca. 30 år yngre mand, som jeg på ingen måde, var (er) interesset i?

Så jeg skyndte mig at flippe hendes flabethed tilbage til hende med et:
- Ah, hva´? Den fortolkning må stå for din egen regning!

Englekortet  med Integrity. 
Og det var præcist hvad jeg praktiserede lige dér, siddende og hive muskelkraft hjem!

Hun gik tilbage til at ignorere mig. Hvilket bestemt også er at foretrække frem for... puha!Just another day at the gym!Etiketter: , , , , , , , , , ,

0 kommentarer:

Send en kommentar

Abonner på Kommentarer til indlægget [Atom]

<< Start