02 03 04 ODILES BLOG: Happy New Year, Happy New Year! 05 13 14 15 16 17 18
19

This page has moved to a new address.

20

21 22 23 Happy New Year, Happy New Year! 24 25

26
27

ODILES BLOG

Liv. Spiritualitet. Forandringer. Indtryk. Glæde. Familie. Kærlighed. Træning. Bøger. Kunst. Dilemma. Ærlighed. Kamp. Håb. Viden. Udtryk. Frihed. Autencitet. Nærvær.

lørdag den 31. december 2011

Happy New Year, Happy New Year!Nå, så er det man står her på den sidste dag i 2011, og kigger tilbage og lidt frem.
Hm. Ja, okay det kan jo være både en storslået, som en nedslående oplevelse:-)

Jeg vælger så, at tage de store, smukke highligts - dem der sætter spor, og dem som jeg skal lære af. Blive større af, klogere af, bedre af.
Måske bare blive mere mig selv af, egentlig.

Det bliver et hop ind i det nye år på bare tæer, og et hop med krykker, 'rent fysisk sagt', for mit vedkommende. Men det er også lige meget.
Jeg kan huske, da jeg hoppede ind i 2000. Da havde jeg tømt ca. en falske Stolichnaya (noget som jeg drak meget dengang), og med tynde ben på høje stilletter indtog jeg det årtusind, uvidende om, at jeg bar på min søn.
Dét år, ændrede alt! Mit liv vendte sig.

Så nu her 11 år efter, er det igen en ny lære, af de store jeg står med. Og jeg elsker det! Nu hvor børnene bliver store, er det igen tid for mig, til at kigge indad, for at leve det ud ad.

Jeg har fået tilbudt at blive tattoveret her i eftermiddag - min drømme fugl Fønix. Da jeg ringede til ham for to dage siden, lød det som en umulig opgave, at få lagt en tusch ind 31.12. Men så åbnede hans dag sig, og jeg fik plads!

Vi får altid - ALTID - det vi beder om! Uanset om vi beder om noget godt, eller noget skidt. Men det sker. Og jeg oplever det igen & igen. Det gør vi alle. De er bare ikke altid, vi er bevidste om det.

Så mit nytårsforsæt, men også råd til alle (som evt. skulle ønske sig et) det er; ønsk dig det smukkeste år nogensinde! Ønsk dig alt det vildeste, du drømmer om!
Ønsk, at du skal få det bedste, uanset hvor umuligt det må se ud lige nu!
Ønsk det! Det er med garanti din største chance for, at få præcist det bedste år! Og det bedste i dit liv!
Altid at ønske og forestille dig, det ultimative bedste for dig selv.

Og når det vi ønsker kommer, er det ikke altid det først kommer i den form, vi troede det ville. Så vent og se. For det kommer! Det du allermest ønsker, af fuldt hjerte.
Det sker hele tiden. For mig. Og for dig.

Vi ses i 2012! Kære smukke mennesker - tak for i år! Jeg glæder mig til det næste!
Big love.

0 kommentarer:

Send en kommentar

Abonner på Kommentarer til indlægget [Atom]

<< Start