02 03 04 ODILES BLOG: Indsamling til dansk kvinde på flugt fra dødstrusler, voldtægt,vold og tvungen prostitution. 05 13 14 15 16 17 18
19

This page has moved to a new address.

20

21 22 23 Indsamling til dansk kvinde på flugt fra dødstrusler, voldtægt,vold og tvungen prostitution. 24 25

26
27

ODILES BLOG

Liv. Spiritualitet. Forandringer. Indtryk. Glæde. Familie. Kærlighed. Træning. Bøger. Kunst. Dilemma. Ærlighed. Kamp. Håb. Viden. Udtryk. Frihed. Autencitet. Nærvær.

lørdag den 31. oktober 2009

Indsamling til dansk kvinde på flugt fra dødstrusler, voldtægt,vold og tvungen prostitution.

Hun var i prostitution, men fik kræfter til at komme ud af det. For en tid, men det var adskillige gode måneder med udvikling og håb. Til der kom 5 unge danske mænd, og voldtog hende.

De sparkede hende ned at ligge på jorden, kaldte hende for en luder, tog hende om kap, bankede en flaske op i hende. Spyttede på hende og sagde hun skulle holde sin kæft. Da de var færdige, forlod de hende liggende i kulden. Hun fik kæmpet sig hjem. Hun fik fortalt mig om det, kom på hospital, hvor hendes skader talte for sig selv. Det stoppede ikke her.
Hun meldte dem til politiet og de lovede hende helvede på jord, og de gav hvad de lovede.

Den første voldtægt var for ca et halvt år siden. For en uge siden turde hun bryde tavsheden og fortælle mig, at de har forsat med at voldtage hende. At de forfølger hende og siger hun skal trække sin anmeldelse tilbage. Være tavs, ingen måde vide noget. De siger hun er en luder og derfor ikke noget værd. De begyndte at sælge hende til deres kunder, tog pengene selv.

Kvinden aner ikke hvordan det skal stoppe. Jeg frygter for at det først stopper, når de har taget hende liv.

Nu er hun under jorden, her og der. Politiet kan ikke beskytte hende, kun med en overfaldsalarm - men de kan jo ikke nå at komme frem, inden mændene har gjort hvad de vil. Krisecentrene siger hus forbi; hun er prostitueret, ikke deres målgruppe. Eller det er for farligt.
Hvor skal hun gå hen? Hvem skal hjælpe en kvinde som hun?

Lige nu samler jeg penge ind til en indskud til en lejlighed. Hun skal have et sted at bo. Hun skal have så meget hjælp, på så mange måder - dette er ikke en situation een kvinde kan klare alene.
Men FØRST; et sted at bo! Lige nu er hun jagtet vildt, og har ingen steder at lukke sin dør.

Hun tør ikke kontakte de sociale myndigheder af frygt for sit liv. Lige nu er det alt, alt for farligt, for myndighederne kan ikke beskytte hende. Da hun anmeldte voldtægten, blev alt meget, meget værre. Hun har trukket sin anmeldelse tilbage, forsøgt at gøre som mændene vil have. De har fortsat med at voldtage hende.

Jeg håber du vil hjælpe denne kvinde, det er så frygteligt at det her foregår i vores velfærdssamfund som ikke hjælper.

0 kommentarer:

Send en kommentar

Abonner på Kommentarer til indlægget [Atom]

<< Start