02 03 04 ODILES BLOG: Med godt bliver ondt fordrevet. 05 13 14 15 16 17 18
19

This page has moved to a new address.

20

21 22 23 Med godt bliver ondt fordrevet. 24 25

26
27

ODILES BLOG

Liv. Spiritualitet. Forandringer. Indtryk. Glæde. Familie. Kærlighed. Træning. Bøger. Kunst. Dilemma. Ærlighed. Kamp. Håb. Viden. Udtryk. Frihed. Autencitet. Nærvær.

tirsdag den 10. november 2009

Med godt bliver ondt fordrevet.

Fantastisk, hvordan der er kommet hjælp til den nødstedte kvinde på flugt fra voldtægt, dødstrusler og tvungen prostitution!!

I løbet af 10 dage har folk samlet 11.55o kr ind!!! Målet var 12.000 til et indskud, når en lejlighed dukkede op. 

Kvinden kan ikke vende tilbage til sit hjem, nemlig. Og hvorfor betaler kommunen ikke det indskud? Fordi kvinden ikke tør involvere myndighederne. Da hun anmeldte den første voldtægt til politiet i marts måned, blev hendes liv til et levende helvede på jord, sådan som forbryderne lovede hende. Efter at have anmeldt voldtægten, voldtog de hende igen og igen og igen og igen - hun har ikke tal på hvor mange gange. Og begyndte at sælge hende til deres kunder. Så kvinden måtte af indlysende årsager trække sin anmeldelse tilbage - og hun er selvsagt rædselsslagen for at være i kontakt med nogen, som kender hendes identitet og især det offentlige.

Men netop dagen efter, at der var gået de fantastiske mange penge og gode tanker ind, fik hun tilbudt det mest sikre sted at bo, man overhovedet kunne forestille sig!! Himlen åbnede sig, ren engleenergi viste hende vej til gode mennesker, som gav hende et nyt hjem!! Wow!!

Forleden gik Safe and Alive så også ind i sagen, da jeg bad dem hjælpe med at skaffe midler til en bil. Hun har brug for en bil for at kunne transportere sig sikkert til og fra sit studie, til og fra terapi, indkøb og hvad hun ellers har brug for. Forbryderne har opsøgt hende, når hun har færdes offentligt og taget hende når hun var alene. Derfor vil en bil hjælpe hende til større sikkerhed.

Og bare natten  over, er der gået 1800 kr ind til køb af en bil! Hvor er mennesker dog gode, og hvor er det et privilegium at være vidne til!! Så måske er der snart en bil på vej.

Og snart kan kvinden få den fornødne ro til at påbegynde den terapeutiske proces, med at få helet sine skader.

Tak for jer, tak for godheden, for alt det som kan lykkedes, når det ser mest umuligt ud.
For som Annemarie Helger siger; 'med godt skal ondt fordrives!'

0 kommentarer:

Send en kommentar

Abonner på Kommentarer til indlægget [Atom]

<< Start