02 03 04 ODILES BLOG: Når sex og magt bliver vigtigere end mennesker. 05 13 14 15 16 17 18
19

This page has moved to a new address.

20

21 22 23 Når sex og magt bliver vigtigere end mennesker. 24 25

26
27

ODILES BLOG

Liv. Spiritualitet. Forandringer. Indtryk. Glæde. Familie. Kærlighed. Træning. Bøger. Kunst. Dilemma. Ærlighed. Kamp. Håb. Viden. Udtryk. Frihed. Autencitet. Nærvær.

torsdag den 8. april 2010

Når sex og magt bliver vigtigere end mennesker.

(artikel til Nya Upplagan, april 2010)

Da jeg var i prostitution, var det dengang kriminelt at være prostitueret i Danmark. Jeg stoppede samme år, som I (læs: Sverige) fik jeres forbud mod køb af kvinder.
Og mine erfaringer med politi og prostitutionsmiljøet er bl.a., at ja, man møder politi i miljøet. Bare ikke i uniform og ikke i tjeneste.

Politichef Göran Lindberg er desværre ingen undtagelse. Også han er en skamplet for sit køn, sin profession og sit land. Så glæd jer over, at han er afsløret! Og glæd jer over, at I kære svenskere, faktisk viser jeres seksualforbrydere frem med ansigt og navn i medierne! Noget vi slet ikke gør i Danmark, men derimod beskytter seksualforbrydere.

Seksualforbrydere kommer i alle afskygninger; deres psykopatiske træk ses ikke i deres køn, religion, nationalitet, alder, samfundslag, profession, civilstand eller politiske tilhørsforhold. Det ses derimod i deres adfærd (ikke kun seksuelle) og i de spor af skader, de efterlader sig.

Nu er det ikke fordi vi i Danmark, ikke har myndighedspersoner, der misbruger mennesker seksuelt. Selvklart vi har det. Som fx. den netop dømte politichef, som skal udrette samfundstjeneste for groft seksuelt verbalt sprog samt opfordring til sex med to mindreårige piger. Han er anonym i medierne.
Jeg ved ikke lige hvordan samfundstjeneste skal modvirke hans hang til sex med mindreårige....

Jeg tror det er vigtigt at fatte, at når man taler om seksualforbrydere, så ikke er en perversion som forsvinder. Og jeg tror ikke på, at særligt mange med psykopatiske træk, evner at arbejde sig hen mod en mere normaliseret adfærd.
Og det er vigtigt at huske på, at seksualforbrydere altid vil være at finde i de miljøer, hvor der er sandsynlighed for at møde ofre.

Jeg er udover at være forfatter også psykoterapeut. Og qua min personlige erfaring med tortur, incest og prostitution, søger mishandlede kvinder hjælp hos mig. Det er er utrolig stærke kvinder, som har overlevet det mest umenneskelige og onde. Og de kæmper for deres liv. Og frihed til ikke længere at blive udnyttet.
For friheden er præcist den, som tages når man bliver en genstand for en seksualforbryder.

Her i Danmark findes en anden kvindelig psykoterapeut, der har praksis for kvinder i prostitution. Hun er desuden også bordelmama! Man kender hende i prostitutionsmiljøet og rygtet går på, at det er jeg!. Politiet ville nemt kunne finde frem til hende – det gør kvinderne jo. Men det gør politiet bare ikke. Hvorfor ikke?

Det er selvklart vi chokeres, når en myndighedsperson som Göran Lindberg, med et udadtil engageret feministisk virke, får afsløret sit indre monster. Og vi tænker på hans stakkels ofre.
Og så bliver det så vigtigt at minde om, at vi aldrig må lade os forblænde af lyset fra politiuniformens gyldne knapper, de fine titler eller rigtige ord. Men altid forholde os kritisk (ikke paranoidt) til vores omverden!

Det skal vi fordi at vi ALLE uanset vores køn, religion, nationalitet, alder, profession, samfundslag, civilstand eller politiske tilhørsforhold, har ret til et liv i frihed – et liv fri for seksuel udnyttelse. For det er jo ofrene, som bærer den sande straf. Uskyldigt.

0 kommentarer:

Send en kommentar

Abonner på Kommentarer til indlægget [Atom]

<< Start